Biografie

Juneoer Mers (1984) is een acteur die in verschillende film-, televisie- en theaterproducties te zien is. In 2009 studeerde hij af aan de Frank Sanders Akademie. Hier kreeg hij les van o.a. Theo Nijland, Lieneke Leroux, Frank Sanders en Wil van der Meer. Sindsdien is hij op veel vlakken aan het werk gegaan en heeft hij al meerdere rollen op zijn naam staan.

In 2009 veroverde Juneoer met de musical Mijn Leven als Theo Nijland ‘De Mus’, voor de beste Paradevoorstelling van 2009. In 2010 stond hij in het theater met de voorstelling Klokhuis Roadshow. In het theaterseizoen 2015/2016 stond hij op de planken met o.a. Birgit Schuurman, Han Oldigs en Eva Poppink in de musical Pumps en Penalties.

In 2016 was Juneoer te zien als Hud in de musical HAIR van Stage Entertainment. Hiermee toerde hij tot april 2017 door Nederland. Tevens was hij in de zomer van 2017 te zien in de Oostenrijkse versie van HAIR. In seizoen 2017/2018 speelde hij de rol van Hengst in de musical The Full Monty van De Graaf & Cornelissen Entertainment. In seizoen 2018/2019 is Juneoer te zien als Banzai in de musical The Lion King van Stage Entertainment.

Vanaf januari 2020 is Juneoer te zien als Ronnie in de musical Verliefd op Ibiza van Rick Engelkes Producties.

Ook is Juneoer regelmatig te zien in Het Klokhuis en spreekt hij stemmen in voor verschillende films en tv-series, waaronder voor Nickelodeon.
Daarnaast speelde hij rollen in films en series als Moordvrouwen (2010), Mijn Oma is Gek (2011), Alleen Maar Nette Mensen (2012) en de commercial voor Envirofone (2011).
BEKIJK MIJN CV

Nieuws

Juneoer in The Lion King

geplaats op 2018-09-06


Juneoer als Hyena Banzai

geplaats op 2018-09-06

Juneoer speelt sinds deze maand de rol van Hyena Banzai in The Lion King! Een nieuw gezicht en we stellen jullie dan ook graag aan hem voor. Klik op het plaatje voor het filmpje.


Juneoer te horen bij NPO FunX.nl

geplaats op 2018-08-28

Première Lion King

geplaats op 2018-08-07

Vandaag zal juneoer samen met 12 andere nieuwe castleden zijn première spelen in de Lion King als Hyena Banzai. 

 

 

Het AD Rotterdams Dagblad publiceerde 5 augustus een leuk interview met hem over zijn carrière en over zijn nieuwe rol.

 


Nieuwe updates...

geplaats op 2018-06-27

Juneoer heeft zijn biografie vernieuwd. Tevens staat er een nieuwe cv online en zijn er twee nieuwe foto's toegevoegd in zijn portfolio!


Shownieuws The Full Monty

geplaats op 2018-01-10
Keiharde muziek, zang en strippende, naakte mannen. Dat zijn de ingrediënten van de Musical The Full Monty die na negen jaar afwezigheid weer in ons land is. Woensdag mocht de pers een kijkje nemen en dat betekent vooral een dampende middag voor onze collega Celine. Shownieuws filmpje

Perspresentatie The Full Monty

geplaats op 2018-01-10

Vandaag was de perspresentatie van The Full Monty de musical in de Moves studio's in Amsterdam. Opgemerkt werd dat deze uitvoering geen reprise van de musical uit 2008 is, maar dat het een nieuwe versie is geworden met een nieuwe cast in een eigentijds jasje

Om een indruk te krijgen van deze veelbelovende versie is hier alvast één volledige song.

Vanaf 19-1 is de musical te zien in het theater. En kun je niet wachten: overmorgen zijn ze te gast bij Tijd voor MAX vanaf 17.10 op NPO 1.

Meer informatie: www.thefullmontydemusical.nl

Bron: Jet Vonk


Naakt op Musical Awards Gala

geplaats op 2017-12-24

De hoofdrolspelers van de musical The Full Monty zullen geheel uit de kleren gaan als zij optreden tijdens het Musical Awards Gala.

Onder anderen Juneoer Mers, Joey Ferre, Dennis Willekens, Ad Knippels, en David van den Tempel brengen op 24 januari een voorproefje van de voorstelling ten gehore, maakte de organisatie woensdag bekend.
 


The Full Monty vertelt over een groep fabrieksarbeiders die besluiten een striptease-act te gaan doen om aan geld te komen. Het verhaal werd wereldberoemd dankzij de Britse hitfilm uit 1997, met Robert Carlyle en Tom Wilkinson in de hoofdrollen.


The Full Monty repetities zijn begonnen.

geplaats op 2017-12-14

De kop is eraf! De repetities voor THE FULL MONTY zijn van start. Na het eten van de taart gaan we nu dan echt beginnen!

Bestel kaarten voor de beste plaatsen via: www.thefullmontydemusical.nl

 


Online!

geplaats op 2017-11-23

Zoals jullie weten ben ik al een tijdje bezig met het acteren zingen en af en toe een mooi dansje... Dus werd het tijd om mijn kunsten een professioneel platform te geven in de core van een SITE!!! Gemaakt door niemand minder dan Tescreations.nl !


Facebook
Instagram

Video

The lion King

"Circle of Life" (verschillende casts)

The Lion King

Een nieuwe Banzai

Klokhuis

Echtpaar heeft een nieuwe waggie gekocht.

Klokhuis

Liedje over de Blokfluit.

The Full Monty

Laat je gaan | Musical Awards Gala 2018.

The Full Monty

The Full Monty - De Broadway musical.

Hair

Musical Sing-a-Long 2016.

Hair

Juneoer Mers - Colored Spade.

Voice over

POKÉMON Detective Pikachu | Trailer.

Contact

  • Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen en partnerships. Schroom dus niet om me een email te sturen of om gewoon even gedag te zeggen.